ANTWERPEN

Korte Gasthuisstraat 32

FRITES ATELIER ANTWERPEN

Frites Atelier heeft ook in Antwerpen een vestiging. Een vreemde eend in de bijt? Niks daarvan, het werd tijd dat tussen alle heerlijke Vlaamse frites ook een frites van Nederlandse bodem kwam. En wat voor één?! Niemand minder dan Sergio Herman trok de stoute schoenen aan en sinds 2016 is Frites Atelier in Antwerpen een feit.

In het prachtige Antwerpen tussen de Meir, de stadsschouwburg en verschillende musea vind je de Belgische vestiging van Frites Atelier in Antwerpen. Ons team in Antwerpen staat altijd klaar om de honger te stillen die je krijgt van een dagje cultuur snuiven in Antwerpen.

 

CONTACTGEGEVENS

Korte Gasthuisstraat 32 | 2000 Antwerpen, België
Mail naar: info@fritesatelier.com

OPENINGSTIJDEN

Due to the corona virus, our Atelier in Antwerpen has limited opening hours.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

11:00-21:00

11:00-21:00

11:00-21:00

12:00-18:00

12:00-18:00

12:00-18:00

11:00-21:00

EEN ATELIER OM TROTS OP TE ZIJN

170311-6175
170311-6116
AK8A8583 Frites Atelier Antwerpen
ant

ETEN & DRINKEN

Bij Frites Atelier staan smaak, ambacht en vakmanschap centraal. Frites Atelier is ontstaan uit liefde voor frites. Er is niets lekkerder dan een goede frites met een nog betere saus. Bij ons krijg je alleen de allerbeste frites van topkwaliteit met verse home made sauzen en serveren we specials om je vingers bij af te likken. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor heerlijke dranken, zoals home made ice tea om te combineren met de beste frites.

WERKEN IN ANTWERPEN

Frites Atelier in Antwerpen is op zoek naar jou. Woon je niet al te ver weg, ben jij een gedreven horecavakman- of vrouw (of kan je niet wachten om er een te worden) en heb je altijd al alle fijne kneepjes van het vak willen leren? Klik dan snel op onze vacatures voor Frites Atelier in Antwerpen. Staat die voor jou er niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar work@fritesatelier.com.

JOIN THE CLUB

Voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat, krijg je een allround opleiding aan onze Frites Atelier Academy. Wij leren je alles op het gebied van de producten, gastvrijheid en we leren je de fijne kneepjes van het vak. Na afloop van de opleiding ben je een Frites Artist(e), Frites Spécialist(e) of zelfs Atelier Manager! Kan je niet langer wachten, stuur dan nu je sollicitatie.

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN VOOR FRITES ATELIER ANTWERPEN?