ARNHEM

Vijzelstraat 16

FRITES ATELIER ARNHEM

Naast het Kröller-Müller museum en de Burgers’ Zoo heeft de hoofdstad van de provincie Gelderland er nog een must see bij. Arnhem stond niet direct bekend om zijn goede frites, maar daar is in 2016 verandering in gekomen met de vestiging van Frites Atelier in de stad.

Middenin het centrum van Arnhem, gelegen naast de Ketelstraat en om de hoek van de Bakkerstraat vormt de Vijzelstraat the place to be als je naar Arnhem gaat. Of het nu gaat om shoppen, musea bezoeken of lekker eten, hier moet je zijn. Op Vijzelstraat 16 staat het team van Frites Atelier op je te wachten met een heerlijke frites!

 

CONTACTGEGEVENS

Vijzelstraat 16 | 6811 ET Arnhem, Nederland
Mail naar: info@fritesatelier.com

OPENINGSTIJDEN

Due to the corona virus the Dutch government has decided that all restaurants in The Netherlands will be closed. Therefore our shops will reopen the 6th of April.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

GESLOTEN

12:00-19:00

12:00-19:00

12:00-19:00

12:00-19:00

12:00-19:00

12:00-19:00

EEN ATELIER OM TROTS OP TE ZIJN

ar
ar2
FritesAtelier_Lente17_96
FritesAtelier_Lente17_53

ETEN & DRINKEN

Bij Frites Atelier staan smaak, ambacht en vakmanschap centraal. Frites Atelier is ontstaan uit liefde voor frites. Er is niets lekkerder dan een goede frites met een nog betere saus. Bij ons krijg je alleen de allerbeste frites van topkwaliteit met verse home made sauzen en serveren we specials om je vingers bij af te likken. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor heerlijke dranken, zoals home made ice tea om te combineren met de beste frites.

WERKEN IN ARNHEM

Frites Atelier in Arnhem is op zoek naar jou. Woon je in Arnhem of in de omgeving en wil je alle kneepjes van het vak leren op het gebied van frites, maar ook van horeca en hospitality? Kijk dan vooral bij onze huidige vacatures voor onze vestiging in Arnhem. Staat die voor jou er niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar work@fritesatelier.com.

JOIN THE CLUB

Voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat, krijg je een allround opleiding aan onze Frites Atelier Academy. Wij leren je alles op het gebied van de producten, gastvrijheid en we leren je de fijne kneepjes van het vak. Na afloop van de opleiding ben je een Frites Artist(e), Frites Spécialist(e) of zelfs Atelier Manager! Kan je niet langer wachten, stuur dan nu je sollicitatie.

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN VOOR FRITES ATELIER ARNHEM?