Brussel

Sint-Katelijnestraat 32

FRITES ATELIER BRUSSEL

Dit voorjaar opent de nieuwe vestiging van Frites Atelier haar deuren aan de Sint-Katelijnestraat 32 in Brussel. Deze nieuwe vestiging heeft de meeste vierkante meters tot nu toe en zal 7 op 7 van ’s middags tot ’s avonds open zijn. Exclusief voor deze Brusselse locatie gaat  Sergio Herman voor dit zesde filiaal van Frites Atelier het assortiment verbreden met enkele ‘plats du jour’!

België op zijn best

Dankzij de samenwerking met de Belgische bierkoning AB InBev komen vanaf begin maart de twee beste culinaire eigenschappen van België samen in het voormalige pand van Jack O’Shea: Vlaamse frites en een ruime selectie Belgische bieren van de tap.

Met het grotere aantal zitplaatsen en het uitgebreidere assortiment kiest Frites Atelier in zijn nieuwe Brusselse vestiging voor een brasserie-ervaring die bewust laagdrempelig wordt gehouden.

De Frites Atelier formule voor de vestiging in de Sint-Katelijnestraat wordt uitgebreid. Exclusief voor deze locatie zal frites Atelier ook enkele ‘plats du jours’ presenteren. Deze gerechten zullen in de open keuken worden bereidt en in een brasserie stijl worden geserveerd. Naast het vaste aanbod zullen er wisselende gerechten op staan zoals een steak tartare met het dagelijks versgemalen vlees van de ambachtelijke slagerij van Hendrick Dierendonck. Een gegrilde bavette van de barbeque met een fijne witlofsalade met hazelnoten of een stukje vis zoals een zeeduivel van de plancha met een mousselinesaus met verse garnalen. Daarnaast zullen er ook vegetarische opties te bestellen zijn en alle gerechten zijn bedacht om gecombineerd te kunnen worden met de unieke friet van Frites Atelier.

CONTACTGEGEVENS

Sint-Katelijnestraat 32 | 1000 Brussel, België
Mail naar: info@fritesatelier.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

11:30-23:00

11:30-23:00

11:30-23:00

11:30-23:00

11:30-23:00

11:00-23:00

11:00-23:00

EEN ATELIER OM TROTS OP TE ZIJN

20190301 - Frites Atelier Brussels - ┬® Chantal Arnts 154
20190301 - Frites Atelier Brussels - ┬® Chantal Arnts 169
20190301 - Frites Atelier Brussels - ┬® Chantal Arnts 187
20190301 - Frites Atelier Brussels - ┬® Chantal Arnts 196

ETEN & DRINKEN

Bij Frites Atelier staan smaak, ambacht en vakmanschap centraal. Frites Atelier is ontstaan uit liefde voor frites. Er is niets lekkerder dan een goede frites met een nog betere saus. Bij ons krijg je alleen de allerbeste frites van topkwaliteit met verse home made sauzen en serveren we specials om je vingers bij af te likken. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor heerlijke dranken, zoals home made ice tea om te combineren met de beste frites.

WERKEN IN Brussel

Frites Atelier in Brussel is op zoek naar jou. Woon je niet al te ver weg, ben jij een gedreven horecavakman- of vrouw (of kan je niet wachten om er een te worden) en heb je altijd al alle fijne kneepjes van het vak willen leren? Klik dan snel op onze vacatures voor Frites Atelier in Brussel. Staat die voor jou er niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar work@fritesatelier.com.

JOIN THE CLUB

Voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat, krijg je een allround opleiding aan onze Frites Atelier Academy. Wij leren je alles op het gebied van de producten, gastvrijheid en we leren je de fijne kneepjes van het vak. Na afloop van de opleiding ben je een Frites Artist(e), Frites Spécialist(e) of zelfs Atelier Manager! Kan je niet langer wachten, stuur dan nu je sollicitatie.

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN VOOR FRITES ATELIER BRUSSEL?