Carrière

JOIN THE CLUB

Altijd willen werken in de horeca, waarin maniakale aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Je krijg namelijk een allround opleiding aan onze Frites Atelier Academy en via ons online trainingsplatform! Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak. Na afloop van de opleiding ben je een Frites Artiste, Frites Spécialiste of zelfs Atelier Manager!

 

app

SERVICE KANTOOR

Het Service Kantoor van Frites Atelier is op zoek naar jou. Woon je niet al te ver weg, ben jij een gedreven horecavakman- of vrouw (of kan je niet wachten om er een te worden) en heb je altijd al alle fijne kneepjes van het vak willen leren? Klik dan snel op onze vacatures voor het Service kantoor van Frites Atelier. Staat die voor jou er niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar work@fritesatelier.com.

DEN HAAG

Frites Atelier in Den Haag is op zoek naar jou. Woon je in Den Haag of omgeving en heb je affiniteit met het horeca- en hospitalityvak? Heb je altijd alles willen weten over de aardappel en hoe hier de meest heerlijke frites van kan maken? Wacht dan niet langer en neem een kijkje bij onze huidige Haagse vacatures. Staat die voor jou er niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar work@fritesatelier.com.

ARNHEM

Frites Atelier in Arnhem is op zoek naar jou. Woon je in Arnhem of in de omgeving en wil je alle kneepjes van het vak leren op het gebied van frites, maar ook van horeca en hospitality? Kijk dan vooral bij onze huidige vacatures voor onze vestiging in Arnhem. Staat die voor jou er niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar work@fritesatelier.com.

ANTWERPEN

Frites Atelier in Antwerpen is op zoek naar jou. Woon je niet al te ver weg, ben jij een gedreven horecavakman- of vrouw (of kan je niet wachten om er een te worden) en heb je altijd al alle fijne kneepjes van het vak willen leren? Klik dan snel op onze vacatures voor Frites Atelier in Antwerpen. Staat die voor jou er niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar work@fritesatelier.com.

GENT

Frites Atelier Gent is op zoek naar jou. Woon je niet al te ver weg, ben jij een gedreven horecavakman- of vrouw (of kan je niet wachten om er een te worden) en heb je altijd al alle fijne kneepjes van het vak willen leren? Klik dan snel op onze vacatures voor Frites Atelier Gent. Staat die voor jou er niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar work@fritesatelier.com.

BRUSSEL

Frites Atelier Brussel is op zoek naar jou. Woon je niet al te ver weg, ben jij een gedreven horecavakman- of vrouw (of kan je niet wachten om er een te worden) en heb je altijd al alle fijne kneepjes van het vak willen leren? Klik dan snel op onze vacatures voor Frites Atelier Brussel. Staat die voor jou er niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar work@fritesatelier.com.