DEN HAAG

Venestraat 7

FRITES ATELIER DEN HAAG

We kennen Den Haag van het liedje: “Oh oh Den Haag mooie stad achter de duinen, de Schilderswijk, de Lange Poten en Het Plein”, bij de laatste moet eigenlijk ook de Venestraat en frites stad worden toegevoegd. Want daar is de vestiging van Frites Atelier gevestigd.

In het centrum van Den Haag bevindt zich de vestiging van Frites Atelier op de Venestraat. Het maakt niet uit waar je naartoe wil in het centrum, je komt bijna altijd in de buurt van de Venestraat. Je kunt er eigenlijk niet omheen: of je nu naar de bioscoop wil, lekker wilt shoppen, musea bekijken of lekker eten; wij verwelkomen je graag in onze vestiging in Den Haag voor een heerlijke frites, snack of drankje.

 

CONTACTGEGEVENS

Venestraat 7 | 2511 AR Den Haag, Nederland
Mail naar: info@fritesatelier.com

OPENINGSTIJDEN

Due to the corona virus, our Atelier in The Hague has limited opening hours. We are opening the doors from 12:00 – 18:00 on Whit Sunday (monday, 1st of june).

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

11:00-20:00

11:00-20:00

11:00-20:00

12:00 – 18:00

12:00 – 18:00

12:00 – 18:00

12:00 – 18:00

EEN ATELIER OM TROTS OP TE ZIJN

0018_fritesatelierdenhaag-ppdemeijer-160613_PPM7905-Edit-Edit-7272 x 4853
dh2
dh3
dh

ETEN & DRINKEN

Bij Frites Atelier staan smaak, ambacht en vakmanschap centraal. Frites Atelier is ontstaan uit liefde voor frites. Er is niets lekkerder dan een goede frites met een nog betere saus. Bij ons krijg je alleen de allerbeste frites van topkwaliteit met verse home made sauzen en serveren we specials om je vingers bij af te likken. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor heerlijke dranken, zoals home made ice tea om te combineren met de beste frites.

WERKEN IN DEN HAAG

Frites Atelier in Den Haag is op zoek naar jou. Woon je in Den Haag of omgeving en heb je affiniteit met het horeca- en hospitalityvak? Heb je altijd alles willen weten over de aardappel en hoe hier de meest heerlijke frites van kan maken? Wacht dan niet langer en neem een kijkje bij onze huidige Haagse vacatures. Staat die voor jou er niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar work@fritesatelier.com.

JOIN THE CLUB

Voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat, krijg je een allround opleiding aan onze Frites Atelier Academy. Wij leren je alles op het gebied van de producten, gastvrijheid en we leren je de fijne kneepjes van het vak. Na afloop van de opleiding ben je een Frites Artist(e), Frites Spécialist(e) of zelfs Atelier Manager! Kan je niet langer wachten, stuur dan nu je sollicitatie.

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN VOOR FRITES ATELIER DEN HAAG?