FRITES ATELIER GENT 

Frites Atelier heeft haar deuren geopend in Gent! Hiermee is het de tweede stad in België waarin Sergio Herman’s Frites Atelier een vestiging heeft. Onze nieuwe vestiging heeft meer zitplaatsen en een uitgebreider assortiment dan de andere ateliers. Na de opening van ons Atelier in Antwerpen, besloten we om zo snel mogelijk een tweede Belgische vestiging te openen.

We waren er het snel over eens dat dit in de prachtige historische binnenstad van Gent moest gebeuren! Onze vestiging op de Groentenmarkt ligt niet alleen centraal in het winkelgebied, maar ook nog eens heel dichtbij de middeleeuwse burcht ‘Gravensteen’.

Ons team staat elke dag klaar om je te verwelkomen in ons atelier en je te voorzien van heerlijke frites, snacks en een drankje.

CONTACTGEGEVENS

Groentenmarkt 20 | 9000 Gent, België
Mail naar: info@fritesatelier.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

11:00-21:00

11:00-21:00

11:00-21:00

11:00-22:00

11:00-23:00

11:00-23:00

11:00-21:00

EEN ATELIER OM TROTS OP TE ZIJN

Frites Atelier Gent begane grond
Spiegel Frites Atelier Gent
Frites Atelier Gent sauspotten
Frites Atelier Gent eerste etage

ETEN & DRINKEN

Bij Frites Atelier staan smaak, ambacht en vakmanschap centraal. Frites Atelier is ontstaan uit liefde voor frites. Er is niets lekkerder dan een goede frites met een nog betere saus. Bij ons krijg je alleen de allerbeste frites van topkwaliteit met verse home made sauzen en serveren we specials om je vingers bij af te likken. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor heerlijke dranken, zoals home made ice tea om te combineren met de beste frites.

WERKEN IN GENT

Frites Atelier Gent is op zoek naar jou. Woon je niet al te ver weg, ben jij een gedreven horecavakman- of vrouw (of kan je niet wachten om er een te worden) en heb je altijd al alle fijne kneepjes van het vak willen leren? Klik dan snel op onze vacatures voor Frites Atelier Gent. Staat die voor jou er niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar work@fritesatelier.com.

JOIN THE CLUB

Voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat, krijg je een allround opleiding aan onze Frites Atelier Academy. Wij leren je alles op het gebied van de producten, gastvrijheid en we leren je de fijne kneepjes van het vak. Na afloop van de opleiding ben je een Frites Artist(e), Frites Spécialist(e) of zelfs Atelier Manager! Kan je niet langer wachten, stuur dan nu je sollicitatie.

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN VOOR FRITES ATELIER GENT?