FRITES ATELIER GENT 

Onmiddelijk na het succes van ons Atelier in Antwerpen hebben we besloten om zo snel mogelijk een tweede Belgische vestiging te openen. We waren er het snel over eens dat dit in de prachtige historische binnenstad van Gent moest gebeuren!

De focus bij het zoeken naar een geschikt pand lag dit keer op meer zitplaatsen binnen en buiten en daarbij moest het ook op een dynamische plek gelegen zijn. Na ontelbare rondtochten en stadsbezoeken hebben we ons ideale pand gevonden aan de Groentenmarkt op nummer 20.

“Gent is in onze ogen een geweldige stad en we zijn daarom ook heel trots dat we zo’n geweldige locatie in Gent hebben gevonden: de Groentenmarkt ligt niet alleen centraal in het winkelgebied, maar ook nog eens heel dichtbij het prachtige Gravenkasteel. De gastvrijheid zoals we hebben ervaren in Gent is uniek en we hopen met de service die we geven in ons concept daar aan bij te dragen.”Pieter Munten (Partner Frites Atelier).

“De foodscene in deze stad is flink veranderd en Gent lijkt nieuwe foodconcepten enthousiast te omarmen. Het assortiment van onze Gentse vestiging zal geheel in lijn zijn met alle andere Frites Ateliers, maar met een iets uitgebreidere kaart met o.a. diverse smakelijke snacks die door mij zijn ontwikkeld en Belgisch bier van de tap.” Sergio Herman.

CONTACTGEGEVENS / OPENING ZOMER 2018

Groentenmarkt 20 | 9000 Gent, België
Mail naar: info@fritesatelier.com

OPENINGSTIJDEN

Coming Soon

ETEN & DRINKEN

Bij Frites Atelier staan smaak, ambacht en vakmanschap centraal. Frites Atelier is ontstaan uit liefde voor frites. Er is niets lekkerder dan een goede frites met een nog betere saus. Bij ons krijg je alleen de allerbeste frites van topkwaliteit met verse home made sauzen en serveren we specials om je vingers bij af te likken. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor heerlijke dranken, zoals home made ice tea om te combineren met de beste frites.

WERKEN IN GENT

Frites Atelier Gent is op zoek naar jou. Woon je niet al te ver weg, ben jij een gedreven horecavakman- of vrouw (of kan je niet wachten om er een te worden) en heb je altijd al alle fijne kneepjes van het vak willen leren? Klik dan snel op onze vacatures voor Frites Atelier Gent. Staat die voor jou er niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar work@fritesatelier.com.

LET OP: de vacatures voor Frites Atelier Gent komen z.s.m. online. Nu al interesse check de vacatures uit Antwerpen en mail naar work@fritesatelier.com met de vermelding Gent. Wij proberen hier dan binnen 10 werkdagen op te reageren.

JOIN THE CLUB

Voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat, krijg je een allround opleiding aan onze Frites Atelier Academy. Wij leren je alles op het gebied van de producten, gastvrijheid en we leren je de fijne kneepjes van het vak. Na afloop van de opleiding ben je een Frites Artist(e), Frites Spécialist(e) of zelfs Atelier Manager! Kan je niet langer wachten, stuur dan nu je sollicitatie.

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN VOOR FRITES ATELIER GENT?