UTRECHT

Steenweg 56

FRITES ATELIER UTRECHT

Iedereen kent Utrecht als dé stad centraal gelegen in Nederland. De stad van de Dom, Utrecht Centraal, de stad met de mooie grachten en Tivoli. Voor sommigen kan dit als een verrassing komen, maar Utrecht is ook een ware frites stad. Sinds 2016 heeft Frites Atelier een vestiging in Utrecht.

De Steenweg dateert uit de tijd van de Romeinen. Sterker nog, het verhaal wil dat het de eerste verharde weg in Utrecht was. Anno 2018 ligt de Steenweg nog steeds in het midden en is het een gezellige winkelstraat met een zicht op de Domtoren van Utrecht. Op nummer 56 bent u van harte welkom voor een heerlijk frites, snack of drankje bij Frites Atelier in onze vestiging in Utrecht. Ons team helpt u graag.

 

CONTACTGEGEVENS

Steenweg 56 | 3511 JS Utrecht, Nederland
Mail naar: info@fritesatelier.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

12:00-20:00

12:00-20:00

12:00-20:00

12:00-21:00

12:00-20:00

11:00-20:00

12:00-20:00

EEN ATELIER OM TROTS OP TE ZIJN

ut5
2
ut2
4

ETEN & DRINKEN

Bij Frites Atelier staan smaak, ambacht en vakmanschap centraal. Frites Atelier is ontstaan uit liefde voor frites. Er is niets lekkerder dan een goede frites met een nog betere saus. Bij ons krijg je alleen de allerbeste frites van topkwaliteit met verse home made sauzen en serveren we specials om je vingers bij af te likken. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor heerlijke dranken, zoals home made ice tea om te combineren met de beste frites.

WERKEN IN UTRECHT

Frites Atelier in Utrecht is op zoek naar jou. Heb je altijd al in het centrum van de meest centrale stad van Nederland willen werken en woon je niet al te ver weg? Op een steenworp afstand van de Domtoren in Utrecht vind je op de Steenweg 56 de Utrechtse vestiging van Frites Atelier. Op het moment hebben wij de volgende vacatures. Staat die voor jou er niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar work@fritesatelier.com.

JOIN THE CLUB

Voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat, krijg je een allround opleiding aan onze Frites Atelier Academy. Wij leren je alles op het gebied van de producten, gastvrijheid en we leren je de fijne kneepjes van het vak. Na afloop van de opleiding ben je een Frites Artist(e), Frites Spécialist(e) of zelfs Atelier Manager! Kan je niet langer wachten, stuur dan nu je sollicitatie.

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN VOOR FRITES ATELIER UTRECHT?