VACATURE ASSISTENT GENERAL MANAGER HORECA

 

 

Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

 

Profiel:
Als Assistent General Manager ben jij medeverantwoordelijk voor jouw Frites Atelier.
Jij bent operationeel, commercieel en financieel medeverantwoordelijk. Daarnaast zorg jij samen met de Atelier manager voor een dynamische werkomgeving. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio ’s receptuur. Jij ondersteund de General Manager in alle bijkomende verantwoordelijkheden en in het opleiden van je medewerkers. Tevens verzorg jij trainingen op het gebied van gastvrijheid en leid jij iedereen op tot een echte horecatopper!

 

Wie zoeken wij?

  • Heb jij oog voor detail?
  • Ben jij een multitasker?
  • Heb jij affiniteit met de food industrie?
  • Ben je fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar?
  • Heb jij een hands-on mentaliteit?
  • Heb je een representatief voorkomen, professionele werkhouding en gastvrije mentaliteit?
  • Is de Nederlandse taal voor jou een eitje? En spreek je misschien zelfs meerdere talen (Engels, Frans, noem het maar op)?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?
Wij zijn een jong en smaakvol bedrijf, dat het allerhoogste culinaire niveau nastreeft en dit bereikt met het creatieve brein van sterren chef Sergio Herman. Wij zijn kunstzinnige, inventieve en ambitieuze ondernemers, die snel willen groeien. Wij hebben een assortiment van topkwaliteit en een team bestaande uit vak-artiesten. Wij zijn Frites Atelier.

 

Wat bieden wij jou?
Frites Atelier is een startend bedrijf met enorme groeipotentie, wat vertaald wordt naar ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden voor jou in binnen- en buitenland. Daarnaast werk je met fantastische collega’s met vakkennis, in een stijlvolle en inspirerende werkplek. Niet alleen de omgeving straalt kwaliteit uit; ook jij zal een unieke en speciaal voor jou ontworpen werkoutfit dragen. Last but not least ontvang je een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

 

Frites Atelier Academy:
Wij staan voor hoge kwaliteit en service, en onze Academy stoomt ons personeel klaar om dat te realiseren. De interactieve trainingen zijn zorgvuldig samengesteld en worden op creatieve wijze gegeven door vakkundige artiesten. Het succesvol doorlopen van de Academy wordt beloond met de Oorkonde tot Frites Artiste. Na deze trainingen zal jij met zelfvertrouwen op de vloer staan, en de beoogde kwaliteit uitstralen naar de gasten, en waardevolle kennis hebben opgedaan voor jouw toekomst.