VACATURE GENERAL MANAGER HORECA

 

 

Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

 

Profiel:
Jij bent operationeel, commercieel en financieel eindverantwoordelijk voor jouw Frites Atelier. Daarnaast zorg jij voor een dynamische werkomgeving. Door jouw ambities en affiniteit met het ambacht ben jij in staat het concept uit te dragen aan zowel de gast als aan jouw medewerkers. Jij geeft leiding aan alle medewerkers binnen het atelier en draagt zorg voor alle bijkomende verantwoordelijkheden. Tevens verzorg jij trainingen op het gebied van gastvrijheid en leid jij iedereen op tot een echte Horecamedewerker.

 

Taken:

 • Je geeft leiding aan het team, zorgt voor een positieve ontwikkeling van medewerkers door coaching en training:
 • Je coördineert de dagelijkse gang van zaken in jouw Atelier: o.a. het maken van taakverdelingen, dag-, week- en maanddoelstellingen, personeelstrainingen en het controleren van alle werkprocedures;
 • Je stelt actieplannen op om gestelde operationele en financiële doelen te bereiken;
 • Je bewaakt de gestelde doelen en stuurt op de relevante cijfers en resultaten;
 • Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en de resultaten van jouw Atelier;
 • Je geeft uitvoering aan het HRM- beleid, waaronder werving & selectie en het beoordelen van het functioneren van het personeel;
 • Tot slot vertaal je feedback van gasten in nieuwe doelstellingen

 

Wie zoeken wij?

 • Heb jij oog voor detail?
 • Heb jij affiniteit met de food industrie?
 • Heb jij minimaal 3 jaar horeca-ervaring, waarvan 1 jaar minimaal eindverantwoordelijke?
 • Kan jij hard werken en heb jij de drive om jouw Atelier tot het hoogste niveau te tillen?
 • Ben je full-time beschikbaar en flexibel inzetbaar?
 • Beschik je over natuurlijk leiderschap?
 • Heb je een representatief voorkomen, professionele werkhouding en gastvrije mentaliteit?
 • Is de Nederlandse taal voor jou een eitje? En spreek je misschien zelfs meerdere talen (Engels, Frans, noem het maar op)?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?
Wij zijn een jong en smaakvol bedrijf, dat het allerhoogste culinaire niveau nastreeft en dit bereikt met het creatieve brein van sterren chef Sergio Herman. Wij zijn kunstzinnige, inventieve en ambitieuze ondernemers, die snel willen groeien. Wij hebben een assortiment van topkwaliteit en een team bestaande uit vak-artiesten. Wij zijn Frites Atelier.

 

Wat bieden wij jou?
Frites Atelier is een startend bedrijf met enorme groeipotentie, wat vertaald wordt naar ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden voor jou in binnen- en buitenland. Daarnaast werk je met fantastische collega’s met vakkennis, in een stijlvolle en inspirerende werkplek. Niet alleen de omgeving straalt kwaliteit uit; ook jij zal een unieke en speciaal voor jou ontworpen werkoutfit dragen. Last but not least ontvang je een bovengemiddeld salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

 

Frites Atelier Academy:
Wij staan voor hoge kwaliteit en service, en onze Academy stoomt ons personeel klaar om dat te realiseren. De interactieve trainingen zijn zorgvuldig samengesteld en worden op creatieve wijze gegeven door vakkundige artiesten. Het succesvol doorlopen van de Academy wordt beloond met de Oorkonde tot Frites Artiste. Na deze trainingen zal jij met zelfvertrouwen op de vloer staan, en de beoogde kwaliteit uitstralen naar de gasten, en waardevolle kennis hebben opgedaan voor jouw toekomst.