FW22/23 COLLECTION
15.11.2022

FW22/23 COLLECTION

Tweemaal per jaar introduceert Sergio Herman voor Frites Atelier nieuwe Frites specials. Ondanks dat de temperaturen nog steeds pieken kijkt hij alvast vooruit naar de herfst en winter. Sergio heeft zich voor onze nieuwe specials laten inspireren door wereldse smaken om je aan op te warmen tijdens de frisse maanden.

Ditmaal nemen zijn smaken u mee naar het warme, sfeervolle Mexico en het drukke Korea.

 Vanaf deze week presenteer het Frites Atelier de nieuwe Frites specials.

CHILI CON QUESO

'LIMITED EDITION'

Het beste van Mexico en de lage landen samen in een bakje! Wie van de typische en robuuste smaken houdt uit dit heerlijke vakantieland zal onze Chili Con Queso Frites special enthousiast weten te waarderen. Sergio’s licht pikante Chili Con Carne in combinatie met onze driedubbel gebakken Frites met daar overheen een lopende en romige kaassaus wordt opgefrist door de huisgemaakte Jalapeño mayonaise en doet u dromen van de Mexicaanse zon!

KIMCHI, tRUFFLE & cHEESE

Sergio wilde heel graag werken met de bite en zoetzure spicy smaak van onze huisgemaakte kimchi. Daar is een verassende combinatie met de volle smaak van de truffelmayonaise en de romige kaassaus voor bedacht. Het evenwicht van deze verrassende contrasten zorgt voor een perfecte balans Warm je op aan deze heerlijke Frites special met wereldse smaken tijdens de frissere maanden.

Nieuwsbrief

Stay up to date

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Je aanmelding is gelukt!
Het lijkt erop dat er iets verkeerd is gegaan. Probeer het opnieuw.