FW23/24 COLLECTION
2.10.2023

FW23/24 COLLECTION

Frites Atelier is enthousiast om de nieuwste culinaire creaties van Sergio Herman aan te kondigen: de Limited Edition 'Turkish Delight' en de vegetarische Frites Special 'Veggie Milanese'. Deze gerechtenzijn geïnspireerd door Sergio's culinaire reis naar Istanbul, Turkije, in aanloop naar het herfst- en winterseizoen. Dit toont onze toewijding aan het volgen van de seizoenen en streven naar gastronomische excellentie op wereld niveau.

TURKISH DELIGHT

'Limited Edition'

De inspiratie voor Frites Atelier's LIMITED EDITION Frites Special komt van het bezoek van Sergio Herman aan de betoverende stad Istanbul. Om de essentie van deze dynamische Turkse metropool aan de Bosporus te eren, creëerde Sergio een stroom van smaken voor een gerecht dat de essentie van het rijke culinaire erfgoed van Istanbul weer geeft.

Een feest voor de zintuigen

De nieuwste Limited Edition: Turkish Delight is is een heerlijke malse kipkebab op smaak gebracht met typisch Turkse Köfte-kruiden die geserveerd wordt op onze drievoudig gebakken Frites. Met een mix van geroosterde puntpaprika, tomatensalsa en fetakaas, pittige Ottomaanse mayonaise, ingelegde Jalapeño en rode ui creëerde Sergio een gerecht dat de essentie van het rijke culinaire erfgoed van Istanbuloverheerlijk weer geeft. Een special die je smaakpapillen laten dansen!

Frites special Turkish Delight, limited edition.

VEGGIE MILANESE

Voor degenen die opzoek zijn naar een vegetarisch alternatief, presenteert Frites Atelier de Veggie Milanese. Deze specialiteit is een knapperig gepaneerd soja-alternatief voor het bekende Italiaanse vleesgerecht, geserveerd met een zachte saus van kersentomaten, kappertjes en basilicum. Een saffraan- en chilimayonaise voegt een vleugje Mediterrane charme toe, terwijl versgeraspte Parmezaanse kaas alle smaken samenbrengt. Met de smakelijke rijkdom van deze nieuwe Special neemt Frites Atelier je mee naar Italië, waar elke hap een reis is door het zon gekuste land aan de Middellandse Zee.

Frites Special Veggie Milanese

Deze specials zullen exclusief verkrijgbaar zijn bij onze Frites Atelier-locaties gedurende een beperkte periode in dit nieuwe seizoen. Mis de kans niet om de smaak van Istanbul en Italië in elke hap te proeven. Bezoek vandaag nog uw dichtstbijzijnde Frites Atelier en ervaar de Limited Edition: Turkish Delight en de vegetarische optie: Veggie Milanese.

Nieuwsbrief

Stay up to date

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Je aanmelding is gelukt!
Het lijkt erop dat er iets verkeerd is gegaan. Probeer het opnieuw.