Le Pristine Restaurant & Café by Sergio Herman
15.11.2022

Le Pristine Restaurant & Café by Sergio Herman

Le Pristine opent bijna haar deuren

Op dinsdag 14 juli 2020 is het zover, restaurant Le Pristine en Le Pristine Café openen hun deuren midden in het centrum van Antwerpen. Vanaf dinsdag 23 juni, 08:00 uur kun je reserveren via www.lepristine.com

In de afgelopen maanden is het team van Le Pristine zorgvuldig bezig geweest met het voorbereiden van de glorieuze opening voor het grote publiek van dit smaakvolle en veelzijdige project. Het nieuwste restaurant van Sergio Herman biedt een Zeeuws terroir met een Italiaanse flair. Het is heel anders dan alles wat hij ooit heeft gedaan. Het eigentijdse en stijlvolle, maar vooral indrukwekkende interieur van Le Pristine straalt een uitzonderlijke internationale kwaliteit uit.

"Eten bij Le Pristine moet een feest zijn. Als chef wil ik niets liever dan mensen verliefd laten worden op pure smaken, verrassende combinaties en de ingrediënten van mijn roots. Samen met interieurontwerpers Signe Bindsley Henriksen en Peter Bundgaard Rützou van de Deense designstudio Space Copenhagen, verheugen we ons op dat feestelijke gevoel gedurende het hele project. Elk detail werd bewust gekozen, van Belgisch linnen en arduin tot het Nederlandse ontwerp gecreëerd door designervrienden. Ik verdiepte me zo diep in elk aspect van Le Pristine dat ik nu een persoonlijke verbinding voel met elk onderdeel" - Sergio Herman

Le Pristine Café

In Le Pristine Café aan de voorkant van het pand kunt u overdag genieten van een snelle lunch en gerechten uit de houtoven, vergezeld van een aantal elegante cocktails en wijnen per glas. Aperitieven, een maaltijd aan de bar en antipasti worden vanaf 16.00 uur geserveerd. Het toegankelijke karakter van het café-concept onderscheidt van het restaurant: reserveren is hier niet nodig. Het is de perfecte stop tijdens het shoppen of voor een kleine pauze. De keuken van het fijne, informele restaurant Le Pristine biedt een unieke mix van traditie en innovatie, met een uitgebreide en perfect op elkaar afgestemde, goed uitgebalanceerde wijnkaart. De Zeeuwse oorsprong van Sergio komt tot uiting in de vis en schaaldieren op het menu.

le-pristine-sergio
Dineren in de patio

Het restaurant heeft een overdekte patio en een ruim buitenterras, beide rustige toevluchtsoorden weg van de drukte van de stad. Reserveren kan zowel voor het restaurant als voor de patio. Er zullen ook dagelijks een paar tafels beschikbaar blijven voor last-minute reserveringen. In Le Pristine en Le Pristine Café wordt u verwelkomd door een professioneel, enthousiast en zorgvuldig samengesteld team dat ambitie en ervaring uitstraalt. Het Le Pristine-team is trots op wat ze zullen presenteren en kijkt ernaar uit om naast het nieuwe concept, hun liefde voor het vak te delen.

Passie voor het vak

Sergio Herman is er opnieuw in geslaagd om getalenteerde chefs en professionals de kans te geven hun talent verder te ontwikkelen in dit nieuwe en uitdagende project, waarbij de lat hoog wordt gelegd. Sergio Herman presenteert met trots het team van Le Pristine: Chef-koks Chris Blom (Oud Sluis, The Jane, AIRrepublic) en Thomas D'Hooghe (Clandestino, Hemelijk, Pure C), Restaurant Manager Willem van den Broeck (Noma - Copenhagen, Tokyo, Sydney en Tulum, 2010 Beste Sommelier van België), Maître Carl Verrelst (Luzine, Oud Sluis, The Jane, AIRrepublic) en Asisstent Maître Willem Broos (The Jane, dEssensi).

Kijk voor meer infomatie op www.lepristine.com

Nieuwsbrief

Stay up to date

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Je aanmelding is gelukt!
Het lijkt erop dat er iets verkeerd is gegaan. Probeer het opnieuw.