Spread the word: new Burgers at the Atelier
15.11.2022

Spread the word: new Burgers at the Atelier

Net als dat we een aantal keer per jaar onze nieuwe frites specials lanceren, doen we dat ook met onze burgers. Sergio is aan de slag gegaan met nieuwe smaakcombinaties voor de burgers. Vanaf nu zijn deze heerlijkheden verkrijgbaar in onze ateliers.

Crispy Chicken Burger

Sergio heeft nieuwe smaken bedacht voor de kipburger van Frites Atelier. Deze burger combineert de allerbeste Aziatische smaken zoals chili-garlic, fris gemarineerde gember, miso poeder, wasabi mayonaise en shiso blad tussen een smakelijke bun en een krokant gepaneerde burger van mals kippenvlees.  

Crispy Chicken Burger

Black Angus Beef Burger

De hamburger voor dít seizoen wordt samengesteld met gehakt van het allerbeste rundsvlees van het Black Angus ras dat zijn smaak en malsheid dankt aan de vetmarmering van het vlees. De verrassing zit in de door Sergio samengestelde combinatie van een Italiaanse ragú saus, fijn gemalen Parmezaanse kaas, rucola en basilicum en verse aïoli.

Black Angus Beef Burger

Very Veggie Aubergine

Voor wie liever geen vlees tussen een broodje heeft hebben wij een super smakelijk alternatief in de vorm van een knapperige aubergine burger met een combinatie van aioli en harissa, een frisse pickle-mix en fijn gesneden spitskool.

Very Veggie Aubergine
Loopt het water je al in de mond? Deze burgers zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze ateliers*. Bekijk hier onze openingstijden, kom langs en geniet.

* De Black Angus Beef Burger is helaas niet verkrijgbaar in ons atelier in Den Haag en Antwerpen.

Nieuwsbrief

Stay up to date

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Je aanmelding is gelukt!
Het lijkt erop dat er iets verkeerd is gegaan. Probeer het opnieuw.