SS23 COLLECTION
3.4.2023

SS23 COLLECTION

Bij Frites Atelier zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze gasten te verrassen en te verwennen. En deze lente en zomer hebben we iets speciaals voor je in petto! Sergio Herman, onze wereldberoemde chef, heeft zich laten inspireren door de rijke en gevarieerde smaken van Thailand tot aan Italië. En het resultaat mag er zijn! Tweemaal per jaar onthullen we bij Frites Atelier nieuwe Frites Specials die de smaakpapillen van onze gasten prikkelen en een onvergetelijke eet ervaring bieden.

 Deze week presenteren we met trots onze nieuwste Specials, de Limited Edition 'Creamy Carbonara' en de 'Thai Chicken’ Special.

CREAMYCARBONARA
‘Limited edition’

 Onze Limited Edition de Creamy Carbonara is een verrassende Frites Special van een Italiaans geïnspireerd gerecht. Sergio heeft met zijn ongeëvenaarde creativiteit wederom laten zien dat het onmogelijke mogelijk kan worden gemaakt.  Want wie denkt er aaneen romige carbonara bacon & Parmezaanse kaassaus bovenop onze gouden verrukkelijkheden die worden afgetopt met frisse rucola. Juist, probeer het voor jezelf, de smaken zullen je verbazen!

THAI CHICKEN

Frites Atelier heeft het beste van Thailand gecombineerd in deze nieuwe Frites Special. Deze smaakvolle lekkernij biedt een verrassende mix van pittige rode chilipepers, het zoete aroma van kaffir limoenblaadjes en de zachte textuur van kip, geserveerd bovenop onze knapperige Frites. Een portie van deze overheerlijke specialiteit is als een souvenir uit Thailand dat je keer op keer kunt beleven. Laat je smaakpapillen reizen en geniet van de Thai Chicken Special.

Nieuwsbrief

Stay up to date

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Je aanmelding is gelukt!
Het lijkt erop dat er iets verkeerd is gegaan. Probeer het opnieuw.