SS24 COLLECTION
25.6.2024

SS24 COLLECTION

De vogels fluiten en de bladeren komen weer terug aan de bomen, het lente seizoen heeft Sergio geïnspireerd voor nieuwe Frites Atelier Specials. Hierbij introduceren wij de nieuwste culinaire creaties van Sergio Herman: De Limited Edition Caesar Special en de vegetarische Veggie Alla Norma. Terug van weg geweest is de Chicken Burger in een nieuw jasje, de Korean Chicken Burger. De nieuwe smaak sensaties nemen u mee langs de eilanden van Italië en de over heerlijke smaken van Korea.

CAESAR SPECIAL

'Limited Edition'

Laatje verrassen door de smaak van onze limited Edition Caesar Special bij Frites Atelier. Krokant gebakken Frites met Romeinse sla, pittige Caesar mayonaise, gebakken buikspek en Parmezaanse kaas. Het is een smaakvolle variatie op een tijdloze favoriet die gewoonweg onweerstaanbaar is. Sergio's unieke benadering van dit wereldberoemde gerecht belooft een onvergetelijke culinaire ervaring.

Limited Edition Caesar Special

Limited Edition Caesar Special

VEGGIE ALLA NORMA

Geniet van de Zuid Italiaanse smaken met onze Vegetarische Alla Norma Frites Special! Dit gerecht is een heerlijke hommage aan de prachtige, ongerepte landschappen van Sicilië. Sergio werd meermaals geïnspireerd door de pure Italiaanse keuken, vandaar de keuze voor deze alla Norma stijl Frites Special. Stel je perfect krokante Frites voor, met een rijke tomatensaus, malse aubergine, aromatische knoflook en basilicum mayonaise. Deze vegetarische smaaksensatie van Frites Atelier neemt je mee naar het grootste eiland van Italië en laat je de essentie proeven van de Siciliaanse keuken!

Veggie Alla Norma

Veggie Alla Norma

KOREAN CHICKEN BURGER

Terug van weggeweest is de Chicken Burger, een heerlijke Burger in een nieuw jasje de Korean Chicken Burger. Wat maakt deze burger echt Koreaans? Het zit hem vooral in de textuur van de kip en de kenmerkende ingrediënten van de burger. Extra gepaneerd en met een knapperige, wolkachtige buitenkant, is het een smaaksensatie zoals geen ander. Geserveerd in een brioche broodje, vergezeld door fijn gesneden spitskoolsalade met mosterd en sushi azijn, gesmolten cheddar kaas, en een pittige Koreaanse mayonaise. Afgetopt met een pickle mix van komkommer, augurk en zilveruitjes. Deze samensmelting van smaken brengen je rechtstreeks naar de straten van Seoul

Korean Chicken Burger

Korean Chicken Burger
Nieuwsbrief

Stay up to date

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Je aanmelding is gelukt!
Het lijkt erop dat er iets verkeerd is gegaan. Probeer het opnieuw.