Our Perfect Serve: Sergio's Gin & Tonic
15.11.2022

Our Perfect Serve: Sergio's Gin & Tonic

Bobby's Gin & Fever-Tree

Naast dat we bij Frites Atelier de heerlijkste smaakcombinaties verwerken in onze Frites, laten we dat ook terugkomen in onze dranken. Eén van deze dranken is een Sergio's Gin & Tonic. Meer weten over wat wij de perfecte combinatie vinden?

Fever Tree Clementine & Cinnamon

Een aantal jaar geleden kreeg Sergio Herman de kans om een tonic met een eigen smaak te ontwikkelen bij het tonicmerk Fever Tree. Hij nam bij de eerste ontmoeting inspiratie mee vanuit Ibiza en samen met een mix van kruiden gingen ze aan de slag. Na maanden experimenteren, testen en proeven was er een favoriet: een tonic op basis van verse clementines en kruidige kaneel.

Bobby's Dry Gin

Om een heerlijke Gin & Tonic te maken, is het wel zo handig om gin aan je tonic toe te voegen. Bij Frites Atelier gebruiken we daarvoor Bobby's Dry Gin. Bobby's is een unieke blend van Indonesische kruiden en traditionele botanische ingrediënten.

Kruidig in de neus, een frisse uitbarsting van citrus en kruiden bij het nemen van het eerste slokje met een zwoele toon van peper. Dit alles is geserveerd in een prachtige fles waar je menig design-hart mee veroverd.

can i order..

Deze verfrissende drank serveren we met veel plezier aan je uit. Hoe we dat doen? We pakken een groot glas, dat we vullen met ijsblokjes. Voeg Bobby's Gin toe en mix het met Fever Tree Clementine & Cinnamon Tonic. Roer het geheel goed door en top af met wat limoen en basilicum-cress.

Je kunt deze Gin & Tonic dus ook gewoon bij ons komen proeven, maar momenteel alleen nog op onze locaties in België. Benieuwd naar de openingstijden? Check onze verschillende locaties.

Nieuwsbrief

Stay up to date

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Je aanmelding is gelukt!
Het lijkt erop dat er iets verkeerd is gegaan. Probeer het opnieuw.