Brochure ontvangen
Je aanvraag is verzonden. We nemen zsm contact met je op.
Het lijkt erop dat er iets verkeerd is gegaan. Probeer het opnieuw.
Frites Atelier maakt nieuwe locatie bekend
November 15, 2022

Frites Atelier maakt nieuwe locatie bekend

Frites Atelier maakt nieuwe locatie bekend

Frites Atelier introduceert een nieuwe locatie in Designer Outlet Roosendaal. Met de bestaande locaties in Brussel, Gent, Antwerpen en Den Haag is het concept van sterrenchef Sergio Herman een welkome toevoeging aan de horeca in Roosendaal.

De eerste locatie van Frites Atelier werd 5 jaar geleden geopend in Den Haag.
Chef Sergio Herman gelooft heilig in het gastronomische frites product. De ontwikkeling vanaf het eerste moment tot perfectie duurde ruim anderhalf jaar en het concept is op diverse pilotlocaties ontwikkeld en getest. Frites Atelier is nu klaar voor de nieuwe toekomst waarin de franchiseformule een belangrijke rol gaat spelen.

De eerste franchise locatie wordt samen met partner Vermaat Groep geopend in Designer Outlet Roosendaal. De locatie is een ideale plek voor Frites Atelier: veel publiek dat naast de liefde voor designer merken zich graag laat verleiden tot een culinaire pitstop. Het atelier is 162m2 groot en biedt zitplaatsen aan 85 gasten.

Quote Sergio Herman

“De Frites Atelier belofte is geïnspireerd op de grote levendige brasserieën uit de vorige eeuw van steden als New York, Londen en Parijs. We hebben een wereld gecreëerd rondom ons product en die beleving hebben wij net zo belangrijk gemaakt als de smaak van onze gerechten, want pas dan komt onze gastvrijheid volledig tot zijn recht. Met onze ateliers brengen we, zonder concessies, de ambachten die ons vak zo kenmerken voor het voetlicht. Dat onze principes aanslaan blijkt uit dit nieuwe partnership. We zijn blij en dankbaar dat we de toekomst van Frites Atelier verder mogen uitbouwen en zo nog meer mensen met onze frites kennis mogen laten maken!”

De verbouwing van het atelier is van start gegaan en naar verwachting openen de deuren van de eerste franchise locatie in oktober.

Frites Atelier maakt onderdeel uit van de Sergio Herman Group. De culinaire concepten die worden ontwikkeld door Sergio Herman en zijn creatieve team kunnen ook internationaal tot bloei komen dankzij een solide fundament.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal, neem contact op met press@fritesatelier.com.

Voor meer informatie over de franchisemogelijkheden, neemcontact op met CEO John Jansen j.jansen@fritesatelier.com

Downloads

Click on the images below to download them.