Brochure ontvangen
Je aanvraag is verzonden. We nemen zsm contact met je op.
Het lijkt erop dat er iets verkeerd is gegaan. Probeer het opnieuw.
Vanaf komende week bij Frites Atelier: 'Creamy Cheese & Kimchi Please' en 'We Go French' Specials
November 15, 2022

Vanaf komende week bij Frites Atelier: 'Creamy Cheese & Kimchi Please' en 'We Go French' Specials

Vanaf komende week bij Frites Atelier serveren we onze nieuwe specials!

Vrijdag, 11 september 2020 - Geheel volgens de Frites Atelier traditie om de seizoenen van het jaar te volgen is Sergio ook nu weer op zoek gegaan naar nieuwe smaakcombinaties voor onze Seasonal Frites Specials. Geïnspireerd op zijn eerder gemaakte reizen creëerde hij twee totaal verschillende specials. We introduceren twee heerlijke én beide vegetarische nieuwe specials: 'Creamy Cheese & Kimchi Please' en 'We Go French'.

Creamy Cheese & Kimchi Please

De special waar we dit najaar mee ingaan combineert de volle smaak van spicy kimchi met romige gesmolten kaas, gepekelde groentes en fijngesneden Jalapeño peper.

We Go French

Traag verlangt onze smaak naar het volgende seizoen. Daarom bedacht Sergio een special met onze huisgemaakte truffelmayonaise van zwarte truffel uit de Franse regio 'Périgord', sjalot, mosterdblad en vers geroosterde hazelnoten.

Over Frites Atelier

Frites Atelier is een fritesconcept waarin smaak, ambacht, vakmanschap en persoonlijkheid worden samengebracht. Het is een quick serve food concept met een bijna maniakale aandacht voor detail en kwaliteit. Ondanks de grote aandacht voor kwaliteit is Frites Atelier zeer toegankelijk: we leveren voor iedereen topkwaliteit door het brengen van gastvrijheid zonder limiet, met verse sauzen en enkel de allerbeste frites, toppings en snacks. Frites Atelier heeft momenteel vestigingen in Den Haag, Antwerpen, Gent en Brussel. Kijk voor meer informatie op www.fritesatelier.com.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal, neem contact op met press@fritesatelier.com.

Downloads

Click on the images below to download them.