Nieuws

Let's talk about: our newest Frites Specials

Ieder half jaar lanceren we nieuwe specials. Nieuwsgierig naar de nieuwe smaken? Lees snel verder.

New Burgers at the Atelier

Sergio is altijd op zoek naar nieuwe smaakcombinaties. Deze keer zijn onze burgers aan de beurt!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Frites Atelier nieuws?

Schrijf je in voor het laatste nieuws

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Le Pristine By Sergio Herman

In de afgelopen maanden is het team van Le Pristine zorgvuldig bezig geweest met het voorbereiden van de glorieuze opening voor het grote publiek van dit smaakvolle en veelzijdige project. Het nieuwste restaurant en café van Sergio Herman, Le Pristine en Le Pristine Café openen op 14 juli de deuren middenin het centrum van Antwerpen.

Nieuw: Pulled Pork & Piccalilli

Onze ateliers zijn de afgelopen periode gesloten geweest. Met de versoepeling van de huidige maatregelen hebben we besloten onze deuren in Den Haag, Antwerpen, Gent én Brussel wederom te openen. Dat vieren we met de introductie van een heerlijke nieuwe seasonal special: ‘Pulled Pork & Piccalilli’.

Comeback: Parmesan & Basil

Onze ateliers zijn de afgelopen periode gesloten geweest. Met de versoepeling van de huidige maatregelen hebben we besloten onze deuren in Den Haag, Antwerpen, Gent én Brussel wederom te openen. Dat vieren we met de comeback van een heerlijke combinatie en voorlopig weer een special: 'Parmesan & Basil'.

We zijn wederom geopend!

We zijn ontzettend blij om jullie weer als te mogen verwelkomen. Door de overheid genomen maatregelen in strijd tegen het Corona virus, konden wij jullie helaas tijdelijk niet ten dienst staan. Inmiddels zijn onze deuren wederom geopend en staat ons team klaar om de lekkerste frites en snacks te bakken. Tot snel!